Verbinding
Ontwikkeling
Volharding
Respect
Vurigheid

Sport Talentstatus

Om talent- en topsporters een helpende hand te reiken, bieden een aantal scholen hen een aantal faciliteiten aan. De faciliteiten hangen af van de noodzaak ervan. Naarmate het niveau waarop de leerling actief is toeneemt, nemen de extra mogelijkheden ook toe.

Wanneer komt een leerling in aanmerking voor een (top)sporttalenten-status?
Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen, wil je als (top)sporttalent-leerling aangemeld worden. Om na te gaan of een leerling hieraan voldoet, vraagt de school advies bij TeamNL Centrum NOORD.

OSG Sevenwolden in Heerenveen onderhoudt nauwe contacten met NOC*NSF, TeamNL Centrum NOORD, Sportstad Heerenveen en uiteraard met diverse clubs. Topsportende leerlingen, die van NOC*NSF een nationale of internationale status hebben gekregen en trainen in een officieel bondsprogramma (Jong Oranje) van één van de bij Topsport Noord aangesloten sportbonden, kunnen worden toegelaten op het Talentencollege NOORD (TAN).

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact op met een van de (top)sporttalenten-begeleiders van OSG Sevenwolden (via het centrale telefoonnummer (0513) 657385 of per e-mail) https://www.sevenwolden.nl/over-ons/topsport-talentschool

Aanmelden ochtendtrainingen

Inschrijfformulier Topsport talentscholen
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Geslacht(Vereist)
Programma(Vereist)
Algemene voorwaarden en AVG(Vereist)
Door het volledig invullen van het inschrijfformulier voor een lidmaatschap gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en AVG.