Verbinding
Ontwikkeling
Volharding
Respect
Vurigheid

Visie en Missie

Visie

Onze visie is het creëren van een sportklimaat met een topsportinfrastructuur waarbij geld, ouders, trainers, ongelijkheid of andere factoren niet langer een beperking voor de ontwikkeling van de sporter of coach zijn. Hierdoor gaat talent niet langer verloren en is de weg vrij om op mondiaal niveau te opereren.

Binnen die topsportinfrastructuur zien wij een eigen vechtsporthal met dojo waarbij alle materialen en middelen aanwezig zijn. Waar junioren en senioren worden opgeleid en waar jong en oud zich thuis voelt. Hier kun je je ontwikkelen van jeugdsporter tot een Olympisch atleet.

Daarnaast hebben we als TalentBaseNL een Foundation in het leven geroepen. Want naast faciliteren in de topsport willen we ook dat mensen zich door de kernwaarden van de budo-sport persoonlijk ontwikkelen en vandaaruit een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij.

Elke dag het maximale uit je potentie willen halen!

Foundation

Dat we verder gaan dan de topsport laten we zien met onze foundation. Deze is erop gericht om duidelijk te maken dat sport je heel veel brengt in je persoonlijke ontwikkeling en je rol in de maatschappij. Ook hier kennen wij het belang van een sterk netwerk dus onderhouden we deze door veelvuldig contact te hebben met het bedrijfsleven en diverse organisaties in de zorg, het onderwijs, de sportbranche etc.

Via clinics, workshops, seminars en trainingen zetten we sport als middel in om het verschil te maken bij bijvoorbeeld bewegingsarmoede in achterstandswijken.

In dit alles laten we ons leiden door onze kernwaarden:

Missie

TalentBaseNL heeft een sterke wilskracht om op het gebied van vechtsport het beste talenteninstituut van Nederland te worden. We voelen een sterke verantwoordelijkheid voor het tot bloei laten komen van topsporttalent in Nederland. We zijn intrinsiek gemotiveerd om het maximale uit de mens én uit onszelf te halen want alles draait om het blijven leveren van topprestaties.

Om de trainers en coaches van de toekomst op te leiden en ervoor te zorgen dat talentvolle sporters vanuit de breedtesport doorstromen naar de topsport, faciliteren we proactief in diverse domeinen. Denk hierbij aan goede expertbegeleiding in de vorm van onder andere fysiotherapie, sportartsen, diëtisten, lifestylecoaches, lifeskill-coaches, sportpsychologen en GZ-psychologen maar ook woonruimte, vervoer en maaltijdvoorziening. Zo creëren we de beste opleidingsplekken voor sporters, trainers/ coaches, bestuurders en studenten om uiteindelijk een rol/ functie/taak binnen TalentBaseNL te vervullen.

Bij TalentBaseNL staan we bekend om onze noordelijke mentaliteit. ‘Doe maar normaal, dan doen we al gek genoeg’ is onze manier om nuchter met zaken om te gaan, maar staat ons nooit in de weg om nieuwe dingen te proberen en te ontdekken.


We werken daarom met mensen met een open mind. Mensen die zichzelf willen ontwikkelen en uitdagingen en tegenslagen niet uit de weg gaan. Mensen die bereid zijn om het anders te doen als dat ze hadden bedacht, omdat bijvoorbeeld een ander met een nieuw inzicht komt. Flexibele mensen die constant willen werken aan het neerzetten van de ideale cultuur omdat ze snappen dat dat bijdraagt aan het neerzetten van de beste prestaties voor iedereen.

Intern hebben we het goed voor elkaar, maar zonder de juiste partners komen we nergens. Wij zijn gebaat bij krachtige stakeholders en deskundige externe experts. We zullen onszelf constant moeten blijven vernieuwen om het juiste netwerk te koppelen aan onze organisatie. In binnen- en buitenland.

Verbinding – Ontwikkeling – Volharding – Respect –  Vurigheid

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is balk-1.jpg