Verbinding
Ontwikkeling
Volharding
Respect
Vurigheid

Sportslink Academy

Vanuit TalentBaseNL willen we graag je aandacht vestigen op een unieke kans die jouw sportieve carrière naar nieuwe hoogte kan brengen en tegelijkertijd kan bijdragen aan de groei van TalentBaseNL en de aantrekking van sponsors die onze kernwaarden delen. De samenwerking met de SportsLink Academy is uniek omdat het een krachtige samenwerking tot stand brengt tussen twee organisaties die dezelfde doelen en waarden delen. Dit om jou als judoka optimaal te kunnen ondersteunen in je sportieve en commerciële carrière.

Persoonlijke Ontwikkeling: De SportsLink Academy heeft tot doel judoka’s zoals jij te helpen om jezelf beter te presenteren, je te profileren en meer verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen sportcarrière. We begrijpen dat succes in de sport niet alleen afhangt van je fysieke vaardigheden, maar ook van je vermogen om jezelf als merk te positioneren en te groeien als sportpersoonlijkheid.

  • Groei van de Talentpool: Door deel uit te maken van de SportsLink Academy draag je bij aan de groei van onze talentpool. Judoka’s zijn de toekomstige leiders, en we willen jou helpen je volledige potentieel te benutten, zowel op als buiten het veld. Je maakt deel uit van een gemeenschap die je ondersteunt en stimuleert om te excelleren.

  • Sponsorpotentieel: We streven naar partnerschappen met sponsors die onze missie en kernwaarden delen. Door deel te nemen aan de SportsLink Academy vergroot je je kansen om jezelf te presenteren aan potentiële sponsors die bereid zijn om met jou samen te werken om je sportieve dromen te realiseren. Samen kunnen we sterke relaties opbouwen die niet alleen jouw carrière, maar ook TalentBaseNL als organisatie als geheel ten goede komen.

De cursus gefaciliteerd door SportsLink Academy bestaat uit 6 online modules van elk 2-4 uur per week en begint in januari 2024. Elke week komt er een nieuwe module vrij.
De kosten voor de 6-weekse cursus bedragen 200 euro p.p. Het doel voor jou is om aan het eind van de cursus, door middel van alle opgedane kennis, via een crowdfunding 500 euro op te halen. Hiermee haal je je inschrijfgeld terug en creëer je een instapbedrag voor de aankomende toernooien/stages.
In overleg met SportsLink is het mogelijk om de betaling gespreid te betalen. Dit betekent 100 euro aan het begin, voor 31 december, van de cursus en 100 euro aan het einde van de cursus. De inschrijving en facturatie verlopen via TalentBaseNL.

Kortom, de SportsLink Academy biedt een unieke kans om jezelf te ontwikkelen, bij te dragen aan de groei van de TalentBaseNL en samen te werken met sponsors die onze missie ondersteunen. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de SportsLink Academy en samen met jou aan een succesvolle sportieve toekomst te bouwen.

SportsLink Academy link voor de trailer! 

Inschrijfformulier Sportslink Academy

Naam(Vereist)
Adres
Geboortedatum(Vereist)
Geslacht(Vereist)