Verbinding
Ontwikkeling
Volharding
Respect
Vurigheid

Wedstrijden A-Zeven Bokaal

De  A-Zeven bokaal is bedoeld om beginnend (wedstrijd)judoka’s te laten proeven aan de wedstrijden.

De A-Zeven bokaal is een competitie voor clubs die meewerken met de Judo A-Zeven. Dit zijn met name clubs uit Friesland. Elke maand is er een ronde waar je punten kunt verdienen. Als je genoeg punten hebt verdient win je een gekleurde Battle Award! Dit loopt net als de banden op van geel tot en met zwart. Nadat je de Zwarte Battle Award en de beker gewonnen hebt, ben je klaar met de A-Zeven bokaal.
Alle rondes worden iedere maand ergens in de regio gehouden, voorbeelden zijn Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Gorredijk. Per ronde judo je meestal 3 wedstrijden, de indeling wordt van tevoren door Robert Cruiff gemaakt. Aan de hand van de uitslagen in voorgaande rondes wordt vervolgens een nieuwe poule-indeling gemaakt. Zo worden de poules zo goed mogelijk op niveau afgestemd.
Tijdens de A-Zeven bokaal hangt er een gemoedelijke sfeer, een prima klimaat om veel te leren over het wedstrijdjudo. (Ook voor vele ouders een leerzame dag!) Aan het begin van de wedstrijden wordt er door de organiserende club gezorgd voor een gezamelijke warming-up.

Deelname aan de A7 Bokaal is mogelijk voor de -12 judoka’s en nog geen Oranje band. Hierop zijn 2 uitzonderingen.
1.Als gedurende een seizoenshelft de oranje band word gehaald mag deze seizoenshelft afgemaakt worden.
2.Iemand met een oranje band en voldoende punten om in één seizoenshelft de bokaal te halen mag nog een seizoenhelft mee doen.

Opgeven voor deelname aan de A7 Bokaal kan via de eigen vereniging door middel van een opgaveformulier of via de website met vermelding van de club waar je judoot.

Je ontvangt van de club een inschrijfformulier of een verzoek om je in te schrijven via de website.

De aanvangstijden worden een week van te voren via de mail bekend gemaakt

DSC00823